Portretul de ieri si cel de azi

Portretul de ieri si cel de azi

 

Este despre a nu te opri niciodata din a evolua, din a-ti cauta drumul si menirea, a nu uita niciodata de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi, a-ti stabili scopuri inalte, a gasi cai de a ajunge tot mai aproape de ele si a fi fericit cu cine esti si ce ai.

Acum mai bine de 8 ani cand am inceput fotografia, am facut acest portret alb negru. Ea e Iulia sora mea si imi amintesc fiecare secunda din toata “sesiunea foto” ce s-a desfasurat in fata casei de la tara. Am fost tare mandra de ce mi-a iesit atunci.

Portretul de ieri si cel de azi

Astazi, cand editez aceast portret de mai jos, imi dau seama cat de mult am evoluat dar si cate mai am de invatat! E minunat sa nu te opresti niciodata din a deveni mai bun decat ieri! Poate o sa gandesti ca e prea mult insa e magie curata sa te joci cu tot ce ai la indemana in studio, sa experimentezi, sa ai curiozitatea sa vezi ce iese.

Portretul de ieri si cel de azi

Iti doresc si tie sa te bucuri in fiecare zi de meseria pe care ai ales-o sau care te-a ales iar daca vrei sa ne cunoastem, scrie-mi! O sa fiu bucuroasa sa-ti raspund!