Fotografii profesionale

Fotografii profesionale.

Indiferent ca vorbim despre o sedinta foto de portret, una de familie, o sedinta foto  de gravide sau copii,  alegerea fotografului care sa-ti ofere o experienta frumoasa, este esentiala.

fotografii profesionale

Un prim pas in alegerea lui este acela de a vedea ce imagini afiseaza pe pagina de Facebook sau pe site si sa vezi daca iti place genul de fotografii pe care el le face.

Nu e greu sa-ti dai seama, totul e sa privesti cu atentie si sa iti imaginezi ca tu ai fi in imaginile pe care le vezi. Iti place ce vezi? OK. Atunci acela este! 🙂

Nu-ti place, mai cauta. Intreaba-ti prietenii daca au vreun fotograf pe care sa-l recomande si reia procesul.

Tine cont de faptul ca fotografii sunt specializati pe anumite genuri de fotografie si nu toti reusesc sa fotografieze cu succes o sesiune de portret si o nunta de exemplu.

Tehnic, fotografii profesionisti stiu foarte multe lucruri despre multe genuri de fotografie.

Specializarea insa, aduce abilitati pe care restul poate ca nu le au, fotograful specializat ajunge sa stie trucuri care il ajuta mult in ceea ce face iar rezultatele muncii lui vor fi deosebite.

Nu alege fotograful pe criteriul pret ci pe cel calitate si portofoliu. 

O sedinta foto nu e musai de bifat ma gandesc. O faci pentru a avea o experienta frumoasa si fotografii profesionale deosebite care sa te bucure peste ani. Daca ai gasit un fotograf si este prea scump, mai bine mai asteapta si alege-l tot pe el. Am intalnit multi clienti care au ales pe criteriul pret si au fost dezamagiti de ce au primit. 

Pretul poate uneori mai mare, inseamna multa munca in spate, multe workshopuri care costa, echipament performant, timp petrecut la editare si multe altele.

Nu-l alege pe cel mai putin scump in ideea ca si el va putea sa-ti ofere ce ai vazut la primul, pentru ca de multe ori nu va putea. 

Alege inteligent si inspirat, ca sa te bucuri de imagini de poveste.