Eu fotograful tau de portret/contact

 

Eu sunt Florentina si mi-ar placea tare mult sa fiu eu fotograful tau de portret! Ma poti gasi pe email florentina.rafaila@gmail.com sau pe pagina de Facebook unde imi poti scrie.

Daca ai ajuns la mine pe site, sigur exista un scop! Am eu ceva sa-ti ofer din ce ai tu nevoie si m-as bucura nespus sa pot servi acestui scop. Nimic nu este intamplator in viata asta, aceasta este credinta mea.

Stiu, o sa spui ca n-ai tu timp de asa ceva, ca nu esti fotogenica, o sa spui ca pozele cu tine nu ti-au placut niciodata, ca n-ai cu ce sa te imbraci si poate si altele.

Eu o sa-ti spun doar atat: am invatat sa vad frumusetea!

Nu, n-am sa-ti spun lucruri siropoase cum ca am vazut-o mereu, pentru ca nu este asa. Am invatat de la unul dintre cei mai buni fotografi din lume, cum sa fac s-o descopar, cum sa pun orice femeie intr-o lumina buna, cum s-o ajut sa se relaxeze, cum sa se lase pe mainile mele si intr-un final, cu ajutorul fotografiilor cum sa se REDESCOPERE si sa-si vada FRUMUSETEA care se afla in ea. Caci, da, noi toate suntem frumoase! Indiferent ca  suntem poate mai pline sau foarte slabe, ca suntem inalte sau poate mai scunde, ca avem dintii strambi sau perfecti.

Eu sunt fotograf de mai multi ani, am invatat foarte multe lucruri de cand fac fotografie si inca o fac pentru ca nu o sa ma satur niciodata de satisfactiile pe care mi le aduce acesta meserie minunata.

La sedinta foto, eu o sa te ghidez, o sa-ti arat cum sa stai si cum sa pozezi, astfel incat imaginile cu tine sa fie de revista.

Mi-ar placea mult sa fiu eu cea care sa-ti ofere aceasta experienta frumoasa, aceasta experienta transformatoare pana in adancul sufletului si te astept sa-mi scrii sa-mi spui cum ti-ai dori sa arate sedinta ta foto.

Pe langa fotograf, sunt si creator de fundaluri pentru mine dar si pentru alti fotografi indragostiti de acest stil simplu si etern. Daca vrei sa vezi despre ce este vorba, te invit aici.

Abia astept sa ne cunoastem!

Am creat pentru tine un GHID in care iti arat cum sa pozezi astfel incat sa iesi bine in orice fotografie!

Daca vrei sa-l descarci, lasa-mi te rog

.