Ce haine sa aduci la sedinta ta de portret

Ce haine sa aduci la sedinta ta de portret

Am creat pentru tine un GHID in care iti arat cum sa pozezi astfel incat sa iesi bine in orice fotografie!

Daca vrei sa-l descarci, lasa-mi te rog

.

In general preferinta mea este pentru hainele care pun silueta in valoare, pentru cele fluide, care se aseaza si imbraca frumos corpul

Spun mereu faptul ca pentru sedinta foto de portret, sa alegi haine cu care nu te-ai imbraca neaparat pe strada. Sigur ai asa ceva in garderoba ta! Toate femeile au!

Sa duci rochite elegante, bluze de matase, de dantela, cu tull sau volane, tinute romantice si pline de stil.

Daca nu ai, o tura prin magazine inainte de sedinta foto si se rezolva problema! Nu trebuie sa fie neaparat scumpe! Trebuie sa-ti vina bine si sa te reprezinte.

Daca in viata de zi cu zi alegi sa te imbraci numai in pantaloni, as sugera la sedinta ta foto sa aduci totusi si o fusta. Ca sa iesi din zona de confort si sa vezi faptul ca arati minunat purtand si fusta. Acesta este un exemplu doar. Nu aduce numai genul de haine pe care le porti tu zi de zi. Ai ales sa traiesti aceasta experienta de a fi fotografiata si a avea fotografii minunate cu tine, asa incat alege si sa arati diferit de felul in care esti tu zi de zi.

De evitat

Hainele care sunt foarte largi. In fotografii, chiar daca ai cateva kg in plus, vei arata mult mai bine daca te imbraci putin mai stramt. Intotdeauna talia este cea care trebuie marcata, indiferent de numarul de kg, asta pentru a ajunge la forma de clepsidra: Umeri – talie marcata – solduri.

Hainele care nu te pun in valoare deloc.

Hainele batranicioase.

Haine cu carouri sau imprimeuri care sar in ochi.

Daca nu ai ce haine sa aduci ( ai impresia ca dulapul ti-e gol desi nu mai ai loc sa arunci in el nici macar un ac! ), atunci nu-ti face griji! La studio avem cateva tinute care imbraca bine orice silueta si sunt sigura ca-ti vom gasi si tie cateva pe masura.

Tu sa nu uiti sa aduci entuziasmul si voia buna.

De restul ne ocupam noi!